Contact opnemen
adres:

Vanderkinderestraat 183 - 1180 Ukkel

telefoon:

0479/109.249

*

*

*

De Schenkers

Wij zijn permanent bereikbaar voor uw vragen op onze telefoonlijn op elke maandag, dinsdag en donderdag tussen 14:00 en 17:00. Wij zijn ook steeds bereikbaar per mail en doen ons best om zo snel mogelijk te antwoorden.

 

Personen die een instrument willen schenken of in bruikleen geven

Zij kunnen met ons telefonisch of per mail afspraak maken. Een van onze experten zal de kwaliteit van het instrument onderzoeken. Wij zullen samen met de schenkers de voorwaarden onderzoeken voor een bruikleen aan een van onze studenten.

 

De sponsors

Wij nodigen hen uit om met ons een afspraak te maken. Wij ontmoeten mekaar na afspraak om de sponseringsmodaliteiten te bespreken samen met een fiscaal expert.

 

De vrijwilligers

Ons fonds heeft nood aan vrijwilligers, o.a om het publiek te informeren over ons project en folders te verspreiden tijdens concerten en muzikale festivals. Neem telefonisch contact op met ons of per mail

 

Studenten van een Belgisch conservatorium die onze steun zoeken voor het verwerven van een instrument

Deze worden verzocht ons een brief te sturen met hun motivering en met het bewijs dat zij regelmatig cursussen volgen in een Belgisch conservatorium. Zij moeten ook een schrijven overhandigen van twee professoren voor instrumentenlessen. Wij nemen aansluitend contact op voor een eerste afspraak.